ápolónő

Ápolónő jelent meg álmodban? Tudod mit jelent?

Mindenkinek eszébe jutott már egy kellemes, vagy nyomasztó, kínzó álomból felébredve az ágy szélén üldögélve elgondolkodni:

  • Vajon van valami jelentése, üzenete?
  • Esetleg küszöbön álló változás előszele, egyfajta figyelmeztetés számunkra az univerzumtól?
  • Talán útmutatót tartalmaz a jövőhöz, vagy egy esetlegesen nem várt szerencsés vagy netalán szerencsétlen sorfordulóhoz?

Nem tudni, azonban az biztos: Amióta világ a világ, próbálják megfejteni álmainkat. Már a bibliában is találkozhatunk az álomfejtéssel, – pl. ha József hét szűk esztendőt jósló álmára gondolunk – de a meséken át az irodalmi művekig, mindenhol találunk utalást arra, hogy az idők kezdete óta figyelmet fordítanak alvás közben látott, átélt képeinknek.

Carl Gustav Jung  svájci pszichiáter szerint az álmok:

” Nem alkalmaznak semmiféle bűvészkedést, hogy elrejtsenek valamit, hanem kimondják, ami a lényegi tartalmuk, a maguk módján a lehető legvilágosabban. Azt is képesek vagyunk felismerni, miért olyan sajátosak és bonyolultak: a tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy olyasmit iparkodnak kifejezni, amit az én nem tud és nem ért meg.”

Ha hiszünk benne, ha nem, álmaink léteznek, kísérnek. Átfonják és egy különleges világba repítenek bennünket éjszakánként. Bizonyos álmoknak jelentőséget tulajdonítunk, és vannak amelyeket hagyunk elillanni emlékezetünkből.

Nos… Megmondom őszintén, én is azon nagy többséghez tartozom, akik a jó, kellemes dolgokat előre vetítő “jelentéseket” boldogan elfogadják, a negatívot pedig próbálja gyorsan elkergetni. 🙂

Hazai vizekre evezve…

Jelent már meg álmaidban segítő, mosolygós Ápolónő?

Tudod mit jelent? Nem?

Akkor olvasd el figyelmesen!

forrás: Pinterest.com

Egy nővér megjelenése álmainkban reményt, önmagunkra, egészségi állapotunkra, emberi kapcsolatainkra való odafigyelést jelent.

  • Ápolónőt látni álmodban gondoskodást, ha beteg vagy gyógyulást jelent, valamint jelezheti azt is, hogy titokban tiszteletet és segítséget vársz másoktól. 

Emellett óvatos figyelmeztetése lehet egy, még fel nem ismert egészségügyi problémának, de akár hazugságnak is. 

  • Ha álmodban meghívsz egy nővérkét házadba, betegséget jelez.

Egy üzenet lehet számodra, hogy fordíts kellő figyelmet az egészségi állapotodra. Keresd fel orvosod, kérj egy alapos vizsgálatot, menj el szűrővizsgálatokra. Ha a vizsgálati eredmények nem kielégítőek, ne ess kétségbe! Könnyebb kezelni egy olyan betegséget, amely nem okoz még tüneteket, hiszen ekkor nagy eséllyel gyógyítható. Ha ilyen álomképekkel ébredsz, vegyél figyelembe minden apró, talán jelentéktelennek tűnő problémát is.

  • Azonban bizonyos élethelyzetekben figyelmeztethet a házadban megjelenő ápolónő arra is, hogy veszélyben van egy barátságod.

Nézeteltérést, vitát, ki nem mondott problémákat jelezhet, amelyről ha továbbra is hallgatsz, a kapcsolat rovására mehet. Próbáld semlegesíteni a potenciálisan káros félreértést köztetek, egy barátoddal vagy kollégáddal, elkerülve egy esetleges éles vitát, ami a kapcsolatotok bomlását okozhatja. Elkerülve a veszekedést, őszintén feltárva személyét érintő, benned felmerülő problémáid, végül elégedettséget, boldogságot hozhat számodra.

  • Amennyiben álmodban egy nővérke elhagyja házadat, az jó előjel. Egészséget, boldogságot jelent. Ha beteg vagy, a gyógyulás útjára léptél.

Persze nem azt üzeni, hogy akkor most felejtsd el az orvosok és a tervezett vizsgálatokat. Vigyázz továbbra is egészségedre. Hiszen, mint tudjuk nem létezik „túl jó egészség”. Tartsd magad továbbra is formában.

  • Ha álmodban ápolónőként látod saját magadat, azt mutatja, hogy vágysz arra, hogy az emberek meglássák szereteted, önfeláldozást és a jámborságod.

Egy ilyen álom sejtetheti azt is, hogy egy olyan élethelyzetbe kerülsz hamarosan, amikor határozottan, azonnal kell cselekedned másokért. Ez egy olyan alkalom lesz, ahol bebizonyítod magadnak és másoknak önzetlen segítségnyújtásod, és ez örömmel fog eltölteni. 

🙂

Forrást itt megtalálod.

Ha értékesnek találod, oszd meg másokkal is!

Legyél csodás közösségünk tagja Te is!

Várunk szeretettel az Ápolónő- blog mindennapjaink facebook oldalon is.

Címkék:

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!